Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

CyberLink MediaShow v4.0.1805.7150 KURGU,MONTAJ Düzenleyici

CyberLink MediaShow v4 kullanıcı tarafından oluşturulan video ve fotoğraf içeriği için toplam çözüm:ithalat,yönetmek geliştirmek,üretmek ve hepsi birkaç kolay tıklama ile.cep telefonları ve dijital fotoğraf makineleri ile MediaShow medya geliştirme özellikleri seveceksiniz,videoları kaydetmek.Medya yönetimi artık daha kolay ve eğlenceli olmasıdır.Kullanıcılar,fotoğraflar ve videolar(evet, videolar!)Tek tıklamayla düzenleme araçları ya da ince ayar ile onlara kendi ihtiyaçlarına uygun şekilde artırabilir.


Sadece birkaç tıklama ile direkt YouTube veya Flickr,ya da e-posta,yükleyerek,3 tıklama ve pay onların fotoğraf ve videoları online olarak fon müziği ile MediaShow's beat tanıma altyapısı sync onların Slidesho''ar,karma içerik DVD'leri sağlayabilirsiniz.MediaShow 4 en kapsamlı,tek dokunuşla dijital medya düzenleyici,gelişmiş fotoğraf ve video yönetimi sağlayan,ve kullanım kolaylığı,3 boyutlu sıvı kullanıcı arabirimi şimşek-hızlı yanıt verme ve çarpıcı grafik efektler özelliğine sahip.

Özellikleri
"Hızlı Medya Yönetimi".Destekler,organize artırılması ve fotoğraf ve video paylaşımı.Otomatik olarak kullanıcının medya dosyalarını tarar ve tarihe göre,fotoğraf ve videoları organize veya kullanıcı sıralama onlar mutlu olarak sağlar,
"3D Sıvı Arayüzü".Birleştirir kolay erişim,hızlı yanıt verme ve tek tıklamayla işlevselliği ile güzel bir 3 boyutlu"sıvı" tarzı.Fotoğraflar ve videolar yönetilebilir ve basit bir sürükle bırak ile taşındı.
"1-Click Otomatik arttırmak Araçlar&Instant Yazma "Önizleme".Düzenlemek ve tek bir tıklamayla video içeriği fotoğrafları artırır.
"Çarpıcı Slidesho''ar".Arka plan müzik dövmek algılama motoru sync Slideshow ile uygular slayt tarzı bir seçim yenilikçi"hücre de dahil olmak üzere"slayt gösterisi.
"3-Click Yazma DVD".Ekler çarpıcı,aynı disk üzerinde video içeriği ve fotoğraf Slideshow DVD'ler için şık menüler.önce Kullanıcılar önizleme onların DVD menüleri yazdırma..

43h9c04
http://rapidshare.com/CyberLink.MediaShow-v4.0.1805.7150.part1.rar
http://rapidshare.com/CyberLink.MediaShow-v4.0.1805.7150.part2.rar
Veya
http://www.megaupload.com/?d=OF925OYS
http://www.megaupload.com/?d=YGF17LAL
http://www.megaupload.com/?d=ES5SUGE9

kaynak:
http://spark-tech.blogspot.com
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: