Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

SHURE RIPPON MICROFON TEKNOLOJİSİ

Shure KSM serisi ribbon mikrofonları ile profesyonel kullanıcılara yüksek kaliteli pasif anlamda dinamik bir kayıt teknoljisi sunuyor. Bu mikrofonlarda kullanılan “Roswelitte” ribon teknolojisi ile, eski ribbon mikrofonlarda karşılaşılan malzeme yırtılması gibi olaylar artık söz konusu değil.Her iki KSM serisi ribbon mikrofonda kullanılan Shure’a mahsus“Roswelitte”ribbon malzemesi,devrim yaratan bir sağlamlık ve bozulmıyan şekil belleği ile fevkalade bir esneklik sağlıyor. Amerika’da el yapımı olarak özel tornalanmış gümüş, altın,aluminyum ve çelik gibi en kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilen KSM 353 ve KSM 313 mikrofonları, prestijli vokal ve akustik performans için 146 dB gibi en yüksek SPL’i destekleyerek Shure kalitesini kanıtlıyor. Stüdyo kayıtları ve konser salonu uygulamalarında mükemmel bir ses kalitesi için simetrik bi-direksiyonel patterne sahip KSM 353 çift yönlü ribbon mikrofonu seçilebilir. Bu mikrofon 30-15000 Hz frekans yanıtına sahip ve 146 db SPL ses şiddetine dayanıklı bir mikrofondur.Ribbon motor takımı alçak ve orta ses frekanslarını zayıflatmadan bas frekansları da destekler. Çift blendajlı ve tam boyutlu çıkış trafosu,sinyal kaybını azaltır ve çıkış seviyesini yükseltmeye yarar ve ayrıca manyetik ve RF enterferansını azaltır. Bu mikrofon, düşük gürültülü ve dinamik mikrofonlara eşdeğer çıkışa sahiptir(2.11 mv/Pa).
Kardeş mikrofon KSM 313,çift ses ribbon teknoljisi ile belirli ön ve arka ses çıkış özelliklerine sahiptir.Busuretle hem amplifikatörlü enstrümanlar hem de sıcak vokal uygulamaları için kullanılabilen birmikrofondur.Bi-direksiyonel pattern, yüksek kaliteli bir ses sağladığı gibi,aks dışı seslere karşı iyi bir rejeksiyon sağlar.Gerçek çiftli ses özelliği ile,kullanıcının seçimine göre amplifikatörlü enstrümanlar için sıcak ve tam bir yanıt,veya mikrofonu çevirdiğinizde vokaller için parlak ve etkili ses kalitesi elde edebilirsiniz. KSM 313 mikrofonu 30-15000 frekans yanıtı,146 db ses şiddetini desteklemesi ve diğer özellikleri ile KSM 353 mikrofonu ile eşdeğerdir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: