Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Tascam’dan Yeni Taşınabilir Ses Kaydedici:DR-100

Tascam_dr-100
Tascam,profesyonel kondenser mikrofon kullanımı için iki XLR girişi ve 48V fantom güç kaynağı ihtiyacı duyan yayıncıları hedeflediği yeni taşınabilir sayısal ses kaydedicisi DR-100’ün tanıtımı NAMM Winter Show’da gerçekleştirdi.Sağlam metal şasi içerisinde yüksek kalite WAV veya MP3 formatında kayıt imkanı sunan DR-100,4 adet elektret kondenser mikrofona(2 kardiyot ve 2 çok yönlü)ve playback için dahili hoparlöre sahiptir.

Hem şarj edilebilir lithium-ion pil,hem de AA pil ile çalışır.Cihazın analog giriş ve çıkışları mevcuttur. Diğer özellikleri arasında,uzaktan kumanda ve ses düzenlemesi bulunmaktadır. Playback,pitch değeri değişmeden yavaşlatılabilir veya döngüye sokulabilir,ve kayıt esnasında işaretçi noktaların tanımlaması yapılabilir. Kayıtlar,elle,ses seviyesine göre otomatik,ileri(2sn.ye kadar),gecikmeli(tuş basma seslerinin kayıtta yer almasını engellemek için) veya uzaktan kumanda yardımıyla başlatılabilir. Kullanıcılar,üstüste kayıt (“overdub”)yapabilir,kayıt sırasında yeni dosya yaratabilir veya kaydı bölebilirler.SD ve SDHC kart desteği bulunan cihaz beraberinde 2GB’lik kartla gelmektedir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: