Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony’den Yeni TRIMASTER Monitörler

Geçen IBC Fuarında da sergilenen TRIMASTER monitörler,PVM markasının geri dönüşünü ve BVMmodel ailesinin genişlemesini temsil ediyor.Sony,tam HD’nin dört katı çözünürlüklü 56 inçlik bir demo monitörünü de sunuyor.
TRIMASTER ailesi güçleniyor
Yeni BVM-L170,tanınan BVM-L230 geniş ekranlı LCD master monitörün performans ve gelişmiş özelliklerini daha küçük bir yapıya sığdırıyor. Portatif kullanım için 24V DC ile de çalışıyor.Tam HD 1920x1080 çözünürlüklü ekranıyla çok çeşitli standartları ve yüksek tanımlı görüntü formatlarını destekliyor.10 bit sürücülü LCD paneli,saf LED arka ışığı ve 12 bit çıkış hassasiyetli görüntüleme sistemiyle hassas görüntüleme,doğru renk üretimi ve tam görüntü kararlılığı sunuyor.
PVM’nin dönüşü
PVM-L2300,beğenilen CRT tabanlı PVM serisinin marka değerlerini sürdüren, yeni bir 23 inçlik geniş ekranlı LCD modeli.PVM-L2300, BVM-L230 TRIMASTER monitörün üst düzey teknoloji ve performansını,daha uygun şekilde sunuyor. Bu PVM modelinde 10 bit sürücülü tam HD 1920x1200 panel ve geniş CCFL arka ışık var,BVM modeliyle tamamen aynı görüntüleme sistemi işlemcisine sahip.

Quad Full-HD teknolojisi
Sony,56 inçlik geniş ekranlı QFHD(Quad Full-HD)TRIMASTER monitörünün ilk örneğini de tanıttı.4K D-Cinema içerik yapımı ve post prodüksiyonunun tercihi olması amaçlanan,3840x2160 çözünürlüklü 10 bit sürücü panelli, Sony’nin ilk“HD’nin ötesinde”monitörü.Endüstriyel tasarım ve benzetim amaçlı kullanımları da hedefleniyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: