Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Samsung’tan Acil Durum Telefonu

Samsung tarafından üretilen W7100 model numaralı yeni bir cep telefonu 100 dB ses üreterek acil durumlarda kurtarılma olasılığınızı artırıyor. Ayrıca cihaz konum bilginizi acil yardım hatlarına veya tanımlanan kişilere ulaştırıyor.

Kore’nin en büyük teknoloji markalarından olan Samsung, özellikle kadın ve küçük yaştaki çocuklara yönelik geliştirdiği “acil durum telefonu” olarak adlandırılabilecek cihazla kişileri korumayı amaçlıyor.


W7100 model numaralı mobil iletişim cihazı kapağı üzerindeki 36 farklı şekilde gösterilen LED lambalar, diğer iletişim ve eğlence özellikleriyle standart bir cep telefonundan farksız. Kapaklı tasarıma sahip cihazın en ilginç özelliği üzerinde bağlı bulunan küçük bir halkayı çıkardığınızda 100 desibel yüksekliğinde ses yayıyor.


Ayrıca içindeki güvenlik uygulaması sayesinde önceden tanımlı kişi veya güvenlik kurumlarına cihazın GPS modülünden alınan konum bilgisi gönderiliyor. Cihaz acil durum sinyali verildikten sonra herhangi bir sebepten kapanırsa uygulama konum bilgisine “cihaz kapandı” bilgisini ekleyerek yeniden mesaj gönderiyor.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: