Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

iPod shuffle artık konuşuyor

Apple, en küçük ve en ucuz kişisel müzikçaları iPod shuffle serisini güncelledi. Bir önceki modelin yarı büyüklüğünde olan yeni model, bir kalem pil (AA) boyutundan daha küçük. Firmanın yaptığı açıklamaya göre 3. nesil iPod shuffle, dünyanın en küçük MP3/AAC++ biçimli müzik oynatıcısı.

Pazara sürüldüğü günden beri, ekrana sahip olmaması nedeniyle o an oynatılan şarkının ne olduğunun görülememesi ile eleştirilen iPod shuffle'ın yeni modelinde, Apple bu problemi iPod'u konuşturarak çözmüş.

iPod shuffle'ın yeni modelinde, ana ünite üzerinde herhangi bir düğme bulunmuyor. Bunun yerine tüm kontroller standart kulaklık üzerinde bulunan düğmeler üzerinden gerçekleştiriliyor. Kulaklık üzerinde bulunan düğmeye basıldığında, o an çalınmakta olan şarkı iPod tarafından sesli olarak belirtiliyor.


4GB hafızaya sahip yeni iPod shuffle, tasarım ve sesli ifade özelliklerinin yanında, ilk defa yürütme listesi (playlist) desteğine de sahip oluyor. Kullanıcılar, kulaklıklarında bulunan üç düğmeli kontrol noktası sayesinde, müzikçalara yürütme listelerinin isimlerini okutabiliyor, oynatmak istedikleri yürütme listesini duyduklarında önceden bilgisayarlarında iTunes ile oluşturdukları yürütme listesini oynatabiliyorlar.

ABD'de 79 dolar fiyatla satışa sunulacak ürün Almanca, Çekçe, Çince, Flemenkçe, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca, Japonca, Polonca, Portekizce, Türkçe ve Yunanca konuşabiliyor.


Ürün, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: