Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Çok fonksiyonlu LCD-TV'ler

100-Hz ve Ethernet girişli LCD-TV'ler

Daha parlak ve daha keskin: Sony'nin yeni LCD-TV serisi göz alıcı fonksiyonlarıyla etkiliyor...

Sony firması S5-, V5-, W5-, E5- ve WE5 serilerine ait toplam 18 LCD-TV tanıttı. Cihazların ekran büyüklükleri 22 ila 52 inç arasında yer alıyor.

V5-, W5-, E5- ve WE5 serilerine ait tüm cihazlar BRAVIA Engine 3 ile donatıldı. Bu görüntü iyileştiricisi daha fazla detay, daha yüksek kontrast ve doğal renkler için geliştirildi. W5-, E5- ve WE5 serilerine ait cihazlar hareket keskinliğini sağlamak için 100-Hz tekniğini kullanıyor.


Sony PC'deki videolar TV'de oynatmak için V5-, W5-, E5- ve WE5 serilerinin "Digital Living Network Alliance" (DLNA) ağ yetilerini genişletiyor. Televizyonlar Ethernet kablosu üzerinden müzik, fotoğraf ve MPEG2 veya HD formatındaki filmlere erişebiliyor. Dosyaları kablosuz olarak aktarmak isteyenler seçime bağlı olarak sunulan WLAN-köprüsü ile bunu gerçekleştirebilir.


Uzaktan kumanda ile AppliCast hizmetlerine erişilebiliyor. Buradan dijital fotoğraflar veya haberler RSS beslemeleri aracılığıyla ekrana aktarılabiliyor. Tek bir tuş tıklaması ile kayıtlı çevrimiçi haber portallarındaki haberler, hava durumu bilgileri veya yaşam tarzı haberleri ekranında sağ köşesindeki ufak bir pencerede gözüküyor.


S5 serisi haricindeki tüm seriler kablolu (DVB-C) ve antenli (DVB-T) yayınlar için CI+ desteği olan dijital bir alıcıya sahip. Bu alıcının HD-yayınları da alabildiği belirtiliyor.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: