Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Canon’dan 2 Yeni Projeksiyon daha

Canon XEED WUX10
Dijital görüntüleme teknolojilerinin lider firmalarından Canon,büyük şirketler ve görüntü profesyonelleri için keskin netlikte ve yüksek kaliteli görüntü sunan XEED multimedya projektör serisine iki yeni model ekledi.XEED WUX10,WUXGA(1920x1200)ve Full HD (1080p)video görüntüleme kapasitesiyle sektörde yeni bir standardı ifade ediyor.SXGA+çözünürlüğü, bağlantı kapasitesi ve yeni“PC’siz Sunum”özelliği ile birleştiren XEED SX80 ise bir dizi yeni özellikle popüler XEED SX60 modelinin yerini aldı.

Toplantı odaları ve konferans merkezlerinin yanı sıra CAD,simülasyon ve tıbbi ortamlar gibi uzmanlık uygulamaları için ideal olan her iki projektör de oldukça geniş bir kullanım fırsatı sunuyor.
Hem DLP hem de LCD projektörlerden en iyi şekilde yararlanmak amacıyla LCOS panel teknolojisini kullanan her iki model,kafes veya gökkuşağı etkisi gibi klasik projeksiyon sorunlarına son verirken,ince ayrıntıları sorunsuz şekilde üretiyor.
LCOS performansı,Canon AISYS ile optimize edildi.Bu benzersiz optik dizi,ışık yolu verimliliğini,3200 lümenlik(XEED WUX10)ve 3000 lümenlik (XEED SX80)olağanüstü parlaklık seviyelerine ve sırasıyla 1000:1 ve 900:1 kontrast oranlarına çıkarıyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: