Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic AG-HVX200A Serisi Bellek Kartlı Kameralar

Panasonic’in P2 HD el kameraları gelişmiş görüntü teknolojileriyle dolu. P2 kartın çok rahat taşınabilirliği,güvenilirliği ve hızlı oynatım yeteneği,Olimpiyatların bir sahneyi yakalamak için tek bir şans olan ortamında ve Alaska’daki Iditarod’un hava koşullarında kendini kanıtladı. DVCPRO HD kodekin yüksek görüntü kalitesi,değişken kare hızlı kayıt,HD/SD çoklu format ve dahili bant sürücüsü,görüntü uzmanlarınca beğeniliyor.

Leica Dicomar HD Lens
Özellikle HD kayıt için geliştirilen bu lens sistemi, üç asferik lens dahil 11 grupta 15 lens elemanının yanında 82mm çaplı geniş bir filtreye sahip.
Geniş Açılı 13x Zoom Lensi
Güçlü 13x zoom lensinin görüş açısı 30mm.Bu yeni lens,çoğu çekim koşulunu; bir geniş açıya çevrim lensi gerektirmeden karşılıyor.Telefoto ayarında minimum nesne mesafesi(MOD)0.6 metre.
OIS(Optik Görüntü Sabitleyici)
Panasonic’in OIS özelliği kamerayı elle tutmaktan kaynaklanan bulanıklaşmayı büyük oranda azaltıyor.Otomatik düzeltme işlevli optik işleme, sürekli net ve temiz görüntüler sağlıyor.

Yeni Progresif CCD
AG-HVX200A serisinde bulunan yeni 1/3 inçlik 16:9 progresif CCD,görüntü kalitesini daha da arttırıyor.Önceki modellerden daha iyi sinyal/gürültü oranı ve düşük ışık performansı sunuyor.Arkasındaki yüksek performanslı dijital sinyal işlemcinin gücüyle,yayıncıların ve üst düzey video yapımcılarının taleplerini karşılayan kalitede HD görüntüler sağlıyor.

14 Bit A-D Çevrim ve 19 Bit İşleme
AG-HVX200A serisinin 1080/60p görüntü sinyaller için geliştirilen dijital sinyal işlemcisi,14 bitlik analog-dijital çevrimi ve 19 bitlik dahili işleme gerçekleştiriyor.Bu DSP,R,G,B kanallarının her biri için sekiz tip gamma ayarı gibi çeşitli ayarlar yapıyor.
Yüksek Çözünürlüklü 1080/60p Tarama
Progresiften geçmeliye çevrim,çapraz çevrim ve aşağı çevrim,1080p/60 tarama ile başlar. Başlangıçtaki 1080p gerçek progresif tarama,bu seviyede kameralardaki mümkün olan en yüksek dikey çözünürlüğü sunuyor.
Küçük,Hızlı ve Büyük Kapasiteli
Professional Plug-in”in kısaltması olan P2,profesyonel ses/görüntü kullanımı için tasarlanmış küçük boyutlu ve katı halli bir bellek kartı. Bir P2 kartı oluşturmak için dört SD/SDHC bellek kartı biraraya paketlendiği için,P2 kartının aktarım hızı ve yazma hızı tek bir SDHC karttan dört kat fazla.İnce,geniş kapasiteli 32GB bir P2 kartı,sadece 45 gram ağırlığına rağmen 32 dakika DVCPRO HD kodek kaydını tutabiliyor.
Kayıt Seçenekleri
AG-HVX200A serisinde iki kart yuvası olduğu için çeşitli kayıt seçenekleri sunuyor:
Çalışırken kart çıkarıp takma ve kesintisiz kayıt(hot-swap rec)
Ardarda üzerine yazarak döngülü kayıt(Loop rec)
Başlatma butonuna basmadan önce sürekli önkayıt(pre-rec)
Başlatma butonuna her basışta 1 kareden 1 saniyeye kadar tekli çekim(one-shot rec)2 kareden 10 dakikaya kadar belirlenebilen aralıklarla kayıt(interval rec)
PC ve Mac Bağlantısı
PC modunda AG-HVX200A serisi USB 2.0 yoluyla Windows çalıştıran bir kişisel bilgisayara doğrudan bağlanıyor.IEEE 1394 aygıt modunda bir Macintosh bilgisayara doğrudan bağlanıyor.Böylece AG-HVX200A serisi kameralar bir P2 kart sürücüsü olarak kullanılıp P2 karttaki kayıtlara kolay erişilebiliyor.

Değişken Kare Hızları
Panasonic’in VariCam özelliği,film, TV programı ve reklam çekimlerinde yaygın kullanılıyor.720p modunda kare hızı klasik 25p’den 12p ile 50p arasındaki 11 adımdan istenene ayarlanabiliyor,ve sinematik etki yaratmaya imkan veriyor.
Geniş Elektronik Vizör
Geniş vizör,içeriği izlemeyi kolaylaştırıyor.Düşük açılı çekimleri kolaylaştırmak için 90 derece yukarı çevrilebiliyor.3.5 İnçlik Renkli LCD Monitör
Geniş ve parlak LCD monitör 120 dereceye kadar açılabiliyor ve 270 derecelik aralıkta serbestçe dönüyor.Bu,çeşitli açılardan çekimi kolaylaştırıyor ve görüntünün rahat izlenmesini sağlıyor.Profesyonel kullanıcılar için zoom,odak,açıklık,iris,kazanç,ND filtre,obtüratör hızı ayarları elle yapılabiliyor.Hızlı ve kolay çekim için ise sahne dosyası kadranıyla daha önce belirlenmiş ayarlardan seçilebiliyor ve otomatik işlevler kullanılabiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: