Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

HVR-Z5E Product Preview Video(1/3-inch 3 ClearVid CMOS Professional HDV Camcorder)

Sony,etkileyici yeni bir küçük boy profesyonel HDV kamerayı tanıtıyor.3 ClearVid CMOS Sensor sistemi Exmor teknolojisinden yararlanıyor ve mükemmel düşük ışık hassasiyeti sağlıyor.Bu küçük boyutlu yeni kamera, mevcut ışık koşullarında yüksek performans gerektiğinde ideal.Ergonomik tasarımlı gövde,Sony'nin dünya çapında kalite ve yüksek performans ününü korurken,her koşul altında esnek çekime imkan veriyor.1080/25p HDV gerçek progresif kayıt modları,HVR-Z5E'nin standart özelliklerinden.
HVR-Z5E yaratıcılığı zenginleştirmek ve en yüksek standartta optik ve ses kalitesi vermek üzere tasarlandı.Sony'nin yeni tasarladığı G Lens, mükemmel çözünürlük,renk,kontrast ve nefes kesici görüntüler için kameranın içerisine yerleştirilmiş.
Sony'nin yeni HYBRID kayıt sistemi,opsiyonel bir HVR-DR60 veya HVR-MRC1K kullanımı sunuyor.Bu,NLE ve arşiv iş akış verimliliğini artırmak için çift ortama aynı anda HDV ve/veya standart DV/DVCAM kaydına izin veriyor.
Sony'nin Yeni Yüksek Performanslı"G Lens"i Sony'nin"G Lens"inin sıra dışı optik performansını keşfedin.Bu gelişmiş lens Sony'nin benzersiz optik teknolojisine ve kalite kontrolüne sahip.

Ayrıca,gelişmiş görüntü algılayıcı ve görüntü işleme teknolojisini tamamlamak içim mükemmel şekilde iyileştirildi. Sony "G Lens"in en yüksek hassasiyetiyle mümkün olan en iyi içeriği elde edin.Doğal Dokunuşlu Lens Kullanımı Yeni tasarlanan odak,zoom ve iris denetim işlevleri rahat lens kullanımı sağlıyor.Geleneksel profesyonel lensler gibi zoom halkasının yanındaki iris halkası,kullanıcılara pozlamayı çok hassas ve doğru ayarlama imkanı veriyor.Zoom işlevi değişken,ve lens silindirik halkası,lens kulpundaki kol veya kamera tutma yerindeki kol kullanılarak denetlenebiliyor.Ayrıca, yüksek hızlı zoom modunu seçtikten sonra,genişten telefotoya HVR-V1E'den 1.5 kat daha hızlı zoom yapabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: