Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Logolar ne anlama gelir?

Logolar
HD Ready,High Definition içeriği görüntülemek için en az 720 satırlık çözünürlüğe sahiptir.
720p ve 1080i değerlerindeki HD video biçimlerini kabul edebilir,ancak daha gelişmiş 1080p kaynaklarının tam çözünürlüğünü görüntüleyemeyebilir.Full HD ile karşılaştırıldığında görüntüler biraz bozulabilir,dolayısıyla mükemmel değildir,ancak Blu-ray Disc™'lerle,kalitesi yükseltilmiş DVD'ler ve PLAYSTATION®3 oyunları sayesinde olağanüstü görüntü kalitesi elde edebilirsiniz.Bu logoyu kullanması için TV'nizin geniş ekran olması ve bir HDMI™ bağlantısının yanı sıra bir analog component girişinin de bulunması gerekir.
HD ready 1080p

HD Ready 1080p veya‘Full HD’,1920x1080 piksel çözünürlük ile HD Ready'nin minimum gereksinimlerini fazlasıyla karşılayan bir ekran çözünürlüğüdür.1080i ve 1080p içeriği bozulma olmadan görüntüler.Bu, mevcut TV'nizden daha geniş bir ekran seçebileceğiniz anlamına gelir.
İnce detaylardan kastımız,geniş bir TV ekranına yakın otursanız da tek tek pikselleri görmemenizdir.Böylece,ev eğlencesinin keyfini tam olarak çıkarabilirsiniz.Üstündeki,HD Ready 1080p logosu,içeriğin 50 Hz ve 60 Hz'nin(DVD gibi)yanı sıra 24Hz(24 çerçeve/saniye)ile oluşturulabileceğini garanti eder.
HD TV 1080p

HDTV,HD Ready için tüm gereksinimlerin yanısıra TV setinizle birlikte bir dijital tuner içerir.Bu, bir tuner kutusu eklemeden HD içeriği alabileceğiniz ve görüntüleyebileceğiniz anlamına gelir.HDTV 1080p,HDTV ile aynıdır,ancak 24p içeriğin(Blu-ray Disc™ filmleri gibi) yanı sıra 1920x1080 full HD çözünürlüğü işleyebilir.
Full HD 1080

Gold Full HD,evinizde bir High Definition dünya kurmanızı sağlar.Tüm ürünlerin 1080 satırlık ekran çözünürlüğü bulunur.Bu, Full HD deneyimi için BRAVIA'nızı bir Handycam®,Cyber-shot®,Blu-ray Disc™oynatıcı veya PS3™'e bağlayabileceğiniz anlamına gelir.Bu nedenle,gözlerinizi bu logodan ayırmayın ve kendi High Definition deneyiminizi oluşturun.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: