Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony-TG3E ile her anınızı HD kalitesinde Kaydedin

Küçük mucize:dünyanın en küçük,en hafif Full HD video kamerası
HD video kamera ile:Mükemmel görüntüler avucunuzun içinde
Anılarınızı büyüleyici HD kalitesinde yakalayabileceğiniz video kameranızı arkanızda bırakmak için artık hiçbir gerekçeniz kalmadı.
Cep telefonunuzdan biraz büyük,heyecan verici derecede şık Handycam® HDR-TG3E dünyanın en küçük,en ince,en hafif Full HD video kamerasıdır.
Çantaya veya ceket cebine rahatlıkla sığar, üstünüzde yük taşımak istemediğiniz parti,tatil veya şehir gezileri için idealdir.
TG3E ince çizgilerinin içinde güzel,ayrıntılı Full HD görüntüler yakalamak için gelişmiş Sony teknolojisi yatmaktadır.
10x optik zoom özellikli üstün kaliteli Carl Zeiss® lenslere ve filmlerini dengede tutmak için Super SteadyShot işlevine sahiptir.
BIONZ görüntü işlemcisi ile güçlendirilmiş Yüz Algılama işlevi hem video hem de fotoğraflar için odak,pozlama ve renk dengesini otomatik olarak ayarlar.
Ayrıca,güneşli bir kumsal manzarası gibi yüksek kontrastlı konuları çekerken,Dinamik Aralık Geliştirici teknolojisi güçlü parlak nokta ve gölge ayrıntılarının görüntüde kaybolmasını engeller.
Güzel ve sağlam:şık titanyum gövde çizilmelere meydan okuyor
Çizilmeye karşı dayanıklı titanyum gövde
İster kayak pistinde olun ister yamaç paraşütü keyfini yaşayın,
HDR-TG3E günümüzün aktif yaşam tarzlarına ayak uydurabilecek kadar sağlamdır.
Çelikten %40 daha hafif ve alüminyumdan iki kat daha sağlam Saf titanyum kullanılarak üretilmiş gövdeye sahip dünyanın ilk video kamerası.Sağlam titanyum gövde,Üstün Sert Kaplama teknolojisi ile kaplanmıştır.


Bu ekstra güçlü koruyucu katman, günlük kullanımda çizilmelere meydan okur,video kameranızın güzel görünümünü daha uzun süre korumasını sağlar.
Sağlam kaplama, ultra kompakt boyut ve şık görünüm hikayenin sadece yarısı.HDR-TG3E,karmaşık özelliklerle uğraşmak yerine eğlenceye odaklanmanıza izin verir.
'Hızlı Açma'modunda,parlak,net 2.7 inç Clear Photo LCD Plus dokunmatik ekranı açar açmaz bir saniye içinde çekime başlamaya hazır olursunuz.
Ayrıca evde dinlenirken,BRAVIA Sync uyumlu TV'nizdeki büyüleyici,güzel görüntülerin ve muhteşem sesin keyfini sürmenin yanı sıra Sony televizyonunuzun uzak kumandası ile oynatma işlevlerini kolayca kontrol edebilirsiniz.
Önemli özellikler
Dünyanın en küçük,en hafif Full HD video kamerası
Çizilmeye karşı dayanıklı Üstün Sert Kaplama ile saf titanyum gövde
Çıkarılabilir Memory Stick™üzerine Full HD 1920x1080 kayıt
10x optik zoom ile Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektif
Net fotoğraf ve video dengesi için Super SteadyShot optik görüntü dengeleme
Video ve fotoğraflar için Yüz Algılama
4 Megapiksel fotoğraf kaydı ve film kaydı sırasında Çift Kayıt işlevi
2,7 inç Clear Photo LCD Plus dokunmatik ekran
Zoom mikrofon ile 5,1 surround ses kaydetme
Kolay arama için Yüz Dizini ve Film Şeridi Dizini
KAYNAK:Sony.com.tr
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: